3 nemme souvenirs lavet af militære hundetegn

En bekendtgørelse om, at hæren fjerner personnumrene fra deres nyligt udstedte militære hundetegn har givet mig en lidt nostalgisk følelse omkring de hundetegn vi har, alt hvad de betyder for os, og de minder, de holder. Der var et par, min daværende kæreste efterlod hos mig, mens vi var i et langdistanceforhold. Der var det hundetegn, han hængte om halsen på den bamse, han efterlod til vores nyfødte, da han blev indsat. Og så er der de hundetegn, han havde på i kamp, gennem alle de frygtelige dage, hvor andre gik tabt, og vi var bange for, at det eneste, der ville komme hjem igen, var hundetegnene.

Hvis militære hundetegn giver dig de samme nostalgiske følelser, som de giver mig, kan du også begynde at gemme et par stykker af det nuværende format med personnummeret, så du kan bruge dem senere. Indtil videre er det kun hæren, der har bekendtgjort ændringen, men jeg tvivler på, at de andre lader vente længe på sig.

Men husk lige – hele ideen i, at hæren foretager denne opgradering, er at gøre personnumre sikrere, så hvis du vil bruge dem til et eller andet stykke håndarbejde, skal du lige sørge for at bruge dem et sted, hvor de ikke vil blive set af offentligheden. Eksempel: du skal måske ikke lige sætte dem på en krans på hoveddøren.

3 SOUVENIRS LAVET AF MILITÆRE HUNDETEGN

1. Julepynt af et militært hundetegn.

Vi elsker dette søde stykke julepynt lavet af et hundetegn. En hurtig tur i håndarbejdsbutikken, lidt smeltelim og din militærmands hundetegn og – hokuspokus! – et fantastisk stykke julepynt.

2. Medtag dem i din militære skyggekasse.

Vi har set mange skyggekasser, der er blevet sammensat i anledning af aftrædelse fra militæret eller kommandørskifte, og de indeholder ofte hundetegn. Vil du gerne sørge for, at du har et par stykker med, som du husker dem? Så er det nu, du skal sætte din trops gammeldags hundetegn med personnummer til side, så du kan medtage dem i skyggekassen senere hen.

3. Brug dem som foto rekvisit.

Babyer + hundetegn – så bliver det bare ikke sødere. Du kan lægge selve hundetegnene i en souvenir-æske og glemme alt om dem, mens du gør den del af militærlivet til et permanent minde i et fotografi. Har du ingen baby? Det gør da ikke noget. Der er masser af måder, hvorpå du kan bruge dem som foto rekvisitter. Du skal ikke være bange for at bruge fantasien.

Oplysninger fra TG-Tag.dk

Indlægs forfatter: admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *