Sådan bruger du en sækkevogn som de professionelle

At flytte uden en Ergolift sækkevogn – eller et rullebræt – Er som at cykle på en cykel uden sæde. Det er teknisk muligt, men helt ærligt, det gør man da ikke!

En solid, pålidelig sækkevogn er enhver flyttemands bedste ven. Hvis den bruges ordentligt, sparer det tid, skåner ryggen og kan som det eneste forebygge, at dine ting bliver ødelagt.

Men de er ikke så lette at bruge, som de ser ud, hvis du bruger dem ordentligt. Med det for øje er her nogle tips fra professionelle flyttefolk om, hvordan du får mest muligt ud af den sækkevogn, du fandt bag i flyttebilen, eller den din ven lod dig låne, som du ikke vil sende beskadiget tilbage.

Det grundlæggende, før du går i gang

Før du begynder at slæbe alle dine kasser, møbler og tunge hvidevarer ud til hoveddøren, skal vi lige se på et par vigtige punkter.

Valg af sækkevogn

Forskellige mennesker har forskellige ting, de skal flytte, men tag disse få punkter i betragtning, når du vælger, hvilken slags sækkevogn, du skal købe eller leje.

  • Uanset, om du flytter en vaskemaskine eller en enkelt tallerken, skal du ikke spare på Få en sækkevogn af stål i god kvalitet, der kan klare den vægt, du skal læsse den med.
  • Få de rigtige hjul. Massive dæk er helt fine til at trille tingene henover flade, relativt stabile overflader. Dæk med luft i er dog meget mere egnet til at flytte læs op og ned af kantstene, trapper og andre forhindringer. (Sørg for at hjulene har korrekt lufttryk!)
  • Få en sækkevogn med en rem, du kan vikle om køleskabet eller kommoden eller eventuelle andre store genstande. Bed udlejningsfirmaet eller ekspedienten i forretningen om en hurtig vejledning i, hvordan du spænder remmen ordentligt.
  • Tip fra fagfolkene: Du må IKKE spænde ting lavet af spånplader fast på sæ De kan ikke klare trykket og vil splintre hurtigere end du kan sige IKEA.

Grundlæggende for flytning af kasser

  • Når du flytter kasser, skal du lave lige, afbalancerede stakke, der ikke vil vælte, når du begynder at rulle. Står kasserne ikke helt lige? Du skal ikke tro, du kan snyde fysikkens love, for tro os, det kan du ikke.
  • Sørg for at mindst en del af din øverste kasse hviler mod den lodrette del af sæ Hvis den ikke gør det, vil den glide af stablen og ramme dig lige i halsen. Vi taler af erfaring.
  • Undgå også at sætte så stor en kasse oven på stakken, at du ikke kan se over eller omkring den. Det er ret vigtigt, at du kan se, hvor du gå

Grundlæggende for flytning af møbler

  • Før du læsser møblerne, skal du først indpakke din reol, kommode eller andre træmøbler i flyttetæpper, så metallet på sækkevognen – især bundpladen – ikke skrammer nogen overflader.
  • Visse genstande som skriveborde og vandrette kommoder er lettere at flytte, hvis du sætter dem på hø (Det kan anbefales at tømme skufferne først!) Lodrette kommoder, klædeskabe og andre høje ting kan sættes på sækkevognen på hovedet, især hvis de har ben og er flade ovenpå. Igen bør du først tjekke, hvad der er inden i og fjerne eller fastgøre eventuelle løse genstande.
  • Tip fra fagfolkene: Det er muligt at bruge din sækkevogn til at løfte og flytte en kommode eller et klædeskab med (meget) korte ben lige op og ned. Men du skal vide, at de to små ben vil stikke ud meget upraktisk og kan sidde fast på dørtrinet eller kanten af et trappetrin og blive revet af. Brug din sunde fornuft, når du bestemmer, hvordan du vil flytte de der sjove genstande med korte ben.

Indlægs forfatter: admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *